”Genom att kombinera den senaste innovationen, som handledsbaserad optisk pulstmätning, med design och användarvänlighet, har vi medvetet brutit konventionen som definierar andra löparklockor”, säger Simon Drabble, Director miCoach på adidas.


Med SMART RUN behövs inga kablar och fodral. Röststyrning och musik görs möjlig genom trådlös BlueTooth-teknologi och vibrator alarm och färgskärm hjälper dig att hålla din planerade hastighet och undvika att springa för fort eller för långsamt. Träningsprogrammen är kompletterade med daglig styrketräning och stretchövningar för att förbättra din löpteknik och kondition. GPS anger fart, distans och visar löparrutter och för musik finns en MP3-spelare med bluetooth wireless audio som kan användas både till musik och röststyrd löpcoachning.

”Många löpare misslyckas att få ut det bästa av deras löparklockor. Ta fram träningsscheman, föra över träningspass och personifiera displayinformation är ibland ohanterligt. Med SMART RUN har vi löst detta, klockan är fullt integrerad med vår webplattform så att träningsscheman, träningspass och inställningar synkas automatiskt via WLAN” fortsätter Simon Drabble.

miCoach SMART RUN lanseras på adidas webshop 1:a november, I adidas egna butiker 15.e november och hos utvalda återförsäljare 1:a december. Rekommenderat butikspris är 4000 SEK.

Om adidas miCoach
miCoach är en interaktiv träningstjänst för alla som vill bli bättre på sin favoritsport. adidas miCoach inkluderar fri tillgång till webplattform och träningscommunity med hundratals träningsscheman, gratis appar för iOS, Android och Windows Phone 8.

Länkar