Som namnet avslöjar är Nike Air Max+ 2013 den senaste versionen av deras numera klassiska modellserie Nike Air Max. LE står, hör och häpna, för Limited Edition. Under det senaste halvåret har man pumpat ut information om vad som komma skall och visat upp olika färgvarianter ur serien varav fler varit riktigt snygga. Och nu sitter ni där ute i stugorna och känner att ni inte längre kan leva ett värdigt liv utan de senaste dojorna med en fet swoosh och genomskinliga luftbubblor i sulorna.

Mission accomplished för Nike. Surt för er. För de enda skorna i serien som hittills finns tillgängliga är just Limited Edition-varianterna och så klart en Nike-ID-variant (där man kan anpassa färgsättning etc efter egen smak). 200$ respektive 220$ kostar kalaset i deras egen webbshop. Den som vill ha de vanliga (och antagligen något billigare) skorna som de visat upp hittills ur serien får tålmodigt vänta till någon gång i januari. Gäller både killar och tjejer.

Om de är något att ha att springa i? Jag är lite lat här men har ärligt talat ingen aning. Med den prislappen får vi väl hoppas det. Skorna ska hur som helst vara lättare, bättre dämpade, andas bättre och i limited edition-versionen dessutom vara superduperreflekterande. Och säga vad man vill, men Nike är rätt vassa på produktdesignen när de lägger den sidan till. Jag tycker Nike Air Max+ 2013 LE är snygga på något slags jag-är-en-futuristisk-dansare-på-fransk-OS-invigning-sätt. Men nej, jag kommer inte att köpa dem. Om jag inte ska på maskerad alltså.

Länkar