Själv skulle jag möjligen kunna se att jag vill ha den här grejen för att enklare kunna kolla min iPhone under rundan, vilket blir lite knepigt om man har hörlurskabeln dragen under tröjan (jag brukar ha min telefon liggande löst i fickan snarare än i någon typ av hållare som många kör med). Dessutom tycker jag faktiskt att lösningen med att man kan fästa lurarna på sladdhållaren är rätt smart. Enligt Klingg är magneten så stark att den ska funka till och med genom en tjockare jacka och eftersom de är ett amerikanskt bolag så utgår jag ifrån att de håller vad de lovar av rädsla för att annars bli stämda tillbaka till stenåldern.

Kalaset kostar 20 US$ och går att få i en massa olika färger. Hållaren är i första hand utformad för iPhonelurar men ska funka med de allra flesta fabrikat. Kolla in produkterna närmare på Klinggs egen sajt.

Den som vill veta exakt hur mycket ni egentligen, innerst inne, om ni är riktigt ärliga mot er själva, behöver den här produkten kan kolla på den här recensionsvideon. Det låter nästan som jag själv på en dålig dag. Reality check och underhållning rolled into one.

PS. Vill du ha löpande uppdateringar om vad som händer på Kittad för löpning? Gå i såna fall in och GILLA vår Facebook-sida här. Där publicerar vi alltid ett kort inlägg så fort vi lägger upp en ny artikel. På så sätt kan du snabbt och enkelt se om den ny artikeln är något för dig utan att behöva gå in på sajten. Lite som ett väldigt kortfattat nyhetsbrev fast ännu smartare. DS.

Länkar