Säsongens nyhet är i första hand en omgjord häl med mer förstärkningar över hälkappan som ger skon mer stabilitet. Man har också gjort framfoten lite djupare vilket ger mer utrymme för tårna och ändrat mönstringen i framfoten för bättre fäste. I övrigt är skon i stort sett lik sin företrädare. Väl dämpad och med lite stöd. Redan mellan version ett och två sänkte man häl till tå-droppet från elva till åtta millimeter och där ligger man kvar på samma nivå med trean.

Tidigare upplagor av skorna har fått mycket beröm de senaste åren, för allt från komfort till hållbarhet, och med version tre tycker Running Shoes Guru, som ger skon fem av fem möjliga att man till slut har nått fulländning. Kolla in hela recensionen här.

Herrmodellen ligger på 271 gram i storlek US9,5/43. Finns i färgvarianterna blått med gula detaljer och grått med blå och gröna detaljer.

Dammodellen ligger på 231 gram i storlek US7/38. Finns i färgvarianterna blått med gula detaljer och silver med lila detaljer.

Skorna kostar 1 200 kronor hos Löplabbet (som har fel uppgift om häl till tå droppet på sajten, elva millimeter ska i själva verket vara åtta millimeter).

Länkar