PUMATRAC släpptes 1:a oktober för nedladdning på Itunes och vid en första anblick ser det ut som en otroligt simpel löparapp, men skenet kan bedra.

Innan varje löprunda när appen är nollställd så syns bara klockslaget, var du befinner dig och det lokala vädret på startskärmen. Under löpningen ser du var du befinner dig via GPS-funktionen tillsammans med det nödvändiga, hastighet, tid och så vidare. Du byter enkelt mellan kartan och musikspelaren genom att svepa höger och vänster. Om du sveper uppåt så pausar du löprundan.

Efter varje avslutad runda får du en sammanställd poäng som baseras på din prestation och dina omständigheter. Till exempel vägs vädret in i poängen vilket ger ett högre poäng vid dåligt väder eftersom prestationen är större. Smart motivationsfaktor.

PUMATRAC genererar också insights så att du kan kontrollera vilka omständigheter som ger dig bäst resultat. Om du springer snabbare när du lyssnar på tung Hip Hop så registrerar PUMATRAC det. Om du springer som längst när det är nymåne så registrerar PUMATRAC det. Om du är som snabbast på morgonen, ja, då kommer PUMATRAC berätta det för dig.

PUMATRAC är gratis och du kommer direkt till nedladdningssidan på iTunes via länken nedan.

Länkar