Ambit2 S är den självklara träningskompisen för alla tillfällen och aktiviteter, oavsett om du vill cykla, springa eller simma. Den visar hastighet, distans och puls.

I samband med lanseringen bad Suunto kvinnliga Ambit-användare att skicka in idéer på nya appar. Dussintals förslag kom in, allt från seriösa till roliga varianter. Två förslag har valts ut att utvecklas till appar. Dessa finns att ladda ned på Suuntos Appzone:

Workout & Refuel App: Förslag av Aleksandra Mikołajczak och Miriam Plana. Denna app ska hjälpa din kropp att återhämta sig på rätt sätt efter ett pass, genom att visa hur många gram fett, protein och kolhydrater som du borde äta.

Workout Celebration App: Förslag av Nina Sibley. Denna app går ut på att tillåta dig en belöning efter ett bra träningspass. Under träningen meddelar appen dig när du har kämpat tillräckligt mycket för att fira med ett glas champagne — och om du har tränat länge nog kan du förtjäna en hel flaska!

Med Suunto Appzone kan användare anpassa sin klocka genom att välja bland tusentals nedladdningsbara appar. Du kan till exempel använda dig av en app som beräknar sluttiden för en viss löptur, eller en annan som visar vilken lutning en bestigning har, eller en app som räknar poollängder när du simmar.

-Vi är glada över att Ambit2 S har fått ett sådant varmt mottagande av våra konsumenter. Den nya White Edition ger en stilren touch till det sportiga för kvinnor. De nya apparna, samt de andra tusentals appar som kan hittas på nätet, erbjuder användarna oöverträffade anpassningsmöjligheter, säger Mikko Moilanen, VD på Suunto.

Länkar