Både på herr- och damsidan finns det mängder med löparkläder, allt från tights och t-shirts till flera olika jackor. Bland annat finns det en prisvärd lättviktsjacka på damsidan för bara 299 kronor. En lätt transparent, figursydd lättviktsjacka med funktionell ficka bak i vilken jackan kan packas ned och förvaras. Jackan har huva med elastisk dragsko, dragkedja fram samt ventilerande meshpartier under ärmarna. Tunn resår nedtill och vid ärmslut.

Jackorna för herrar ser också lovande ut, särskillt gillar jag jackan med luva, eftersom jag saknar det på min nuvarande jacka. En lättviktslöparjacka i vindtätt funktionsmaterial med ventilerande hålmönster i sidorna. Jackan har huva som kan vikas in och döljas i kragen samt dragkedja fram samt reflekterande detaljer.

Självklart finns det även löpartights i sortimentet, bland annat Conscious. Ett par löpartights i snabbtorkande funktionsmaterial som andas. Tightsen har ventilerande meshpartier i grenen och i knävecken. Nyckelficka med dragkedja bak och reflekterande tryck på benen. Resår och dragsko i midjan samt dragkedja vid benslut. Tightsen är tillverkade av återvunnet material.

Kolla in hela sortimentet via länkarna nedan.

Länkar